Monday 9 February 2015

Kvapnūs Migdolų Blyneliai (be miltų)

Migdolų 'košė', kuri atsirado gaminant migdolų pieną (žiūrėti įrašą prieš) yra pilna proteinų ir kitų vertingų organizmui elementų, jokiais būdais neišmetama ir panaudojama blyneliams. Neturint šios 'košės' - naudojame tiesiog migdolų miltus.
Taigi į visa kiekį trintų migdolų košės (kuri yra atsiradus nuo 1puodelio migdolų, vėliau sutrintų darant pieną) dedame šaukštelį cinamono, žiupsnelį druskos ir muskato, iki 2 šaukštų rudojo cukraus, 1 trynį ir 2 baltymus (galima dėt net 4 baltymus, ypač jei naudojant migdolų miltus).
Iššūkam, kepam kaip įprastus blynelius, tik ant pačios mažiausios ugnies, verčiant juos ypač plona mentele.
Namai tiesiog pakvimpa pačiu prabangiausiu pyragu, pasaka!
Valgome su natūraliu jogurtu ir uogiene.
Skanaus!

No comments:

Post a Comment