Thursday, 4 March 2010
Blyneliai su pancetta ir keptais pomidorais
Blynus reikia kepti ne tik per Užgavėnes, ar ne?
Serviruojant 2-4 žmones reikės arba net 4-6, priklauso nuo valgytojų ir aplinkybių:
225 g miltų
2 a.š. kepimo miltelių
300 ml lieso pieno
2 dideli kiaušiniai
žiupsnelį druskos
saulėgražų aliejaus kepimui
apie 270 g vynuoginių pomidorų ant kekės( bet aš paprastus, mažesnius naudojau)
apie 100 g rukytos pancettos riekelių
klevų sirupo serviravimui
Įkaitinti orkaitę iki 200C, sumaišyti blynų produktus kepimui, iškepusius blynus dėti į orkaitę (kad laikytusi šiltai), įdėti pomidorus į orkaitę kepimui apie 20-30 min. ir pancetta pačiam kepimo gale kepant apie 10min. Gaunasi maždaug apie 16 blynų.
Gražiai sudėlioti į lėkštes ir serviruoti su klevų sirupu.
Skanaus!
Remtasi Sainsbury's Magazine 2010 Calendar
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
ir tu siandien blynais vaisini :DD megstu as ir tokius pikantiskus!
ReplyDeleteaha, mes čia lyg susitarę ;)
ReplyDeletemoteriski instinktai :))
ReplyDeleteP.S. ryt duona vaisinsiu ...
cha, cha, aš kaip tik šį vakar vakarienės bulkutes kepiau ;)
ReplyDelete