Wednesday 20 January 2010

Parmos kumpis su saliero šaknies padažu (remoulade)



Reikės: serviruojant 2 asmenis.

6 Parma kumpio griežinėlių
0.5 saliero šaknies (lupto ir tarkuoto, tarkiai greitai juoduoja, patartina laikyti vandenyje su šlakeliu cirinos sulčių)
2 v.š. majonezo ( arba majonezo su nat.jogurtu)
1 v.š. Dijon garstyčių
1 v.š. kaparėlių
1-2 v.š. krienų
druskos pipirų (pagal skonį)
sauja gražgarsčių (bet tinka ir kitokios, ar maišytos)

Sumaišyti majonezą su garstyčiomis.

Sumaišyti salierą su kaparėliais, krienais, majonezo mase ir prieskoniais.

Iškloti parmos kumpio griežinelius, dėti remoulade (šio viso padažo) vienam gale, salotų ir apsukti parmos kumpiu.

Valgyti su šviežia traškia duona.

Skanaus!

Remtasi BBC Olive Diary 2010

2 comments:

  1. Hahaha ir as ta diary turiu ir ruosiausi sita gamint butinai. Pralenkei mane! :))

    Grazi nuotrauka ;-)

    ReplyDelete