Sunday 26 September 2010

Obuolių pyragas pagal Beatą



Nieko nėra skaniau rudenį, kaip iš šviežių obuolių kepto pyrago. O jei dar akomponuoti su skaniais, geros kokybės vaniliniais ledais...mmmm telieka pasakyti ;)

Recepto neperrašinėju, įkeliu linką, tik tokia pastaba kitiems būtų, cukraus aš mažiau dėjau ir tikrai laaabai dar saldu buvo, nors obuoliai mano rūgštūs buvo. Ir jogurtą sumaišytą su grietine vietoj kefyro naudojau, nes anglijoje kefyras - didelė prabanga ;)
Plius, kadangi aš tik valgytoja buvau(MB nevalgo 'keptų' obuolių ir jokiais būdais cinamono, keistuolis žinau) dariau tik pusę tešlos ir džiuvesėlių nebėriau.

Skanaus!

10 comments:

  1. O cia kaip, Beatos superfane busi?? :DDD tiek daug visko isbandai ...

    ReplyDelete
  2. aha, postas po posto, tuoj ziurek itarimu kelia ;)
    ieskojau internete paprasto pyrago, nieko tokio labai neradau, tada radau pas ja, galvoju - tiks. siaip mano Mama superini kepa, bet ji tuo metu gerejosi saule uz juru mariu. gal reikia tavo platybese paieskot? turi ka? ;)

    ReplyDelete
  3. nea, su obuoliais neturiu lengvo, bet gali paskutini slyvu kepta imti ;) tik vietoj ju dek obuolius, nes mase tai skani gaunas ;)

    ReplyDelete
  4. tik ten krakmolo matau reikia. as niekad jo niekur nenaudojus, nes esu kazkada klausus supermarkete, sake ne nera, tik drabuziams. mistika kazkokia.

    ReplyDelete
  5. galbut kazkaip kitaip vadinas. cia bulviu krakmolo irgi nebelekur yra pirkti, tai as visur kukuruzu dedu, jo tai pilna ;)
    O kitas varijantas is Lt uzsivezti, kaip as pvz su actu darau. Nu nera cia to 9% pirkti nors tu ka,tai vezuos ...

    ReplyDelete
  6. Aš turiu superlengvą, superlengviausią tiesiog :))

    Dievinu tokius štai pyragus, su kuo daugiau cinamono, žinoma :) Jaučiu, kaip tavasis kvepia, ech.

    ReplyDelete
  7. Aguonele - as naudoju cornflour (kukuruzu miltus) padazams ir siaip kokiems troskiniams, manau ne tas pats. reiks kazkaip surast...O apie acta as neismanau, bet cia kaip suprantu gal apie ta stipruji sneki..gerai, kad dar tave ten praleidzia su juo ;)

    jurgita - suintrigavai, prasom linka imesti savojo pyrago!

    ReplyDelete
  8. jau radau tavo! biskvitinis vadinasi ;)
    zinai cia kazkas panasaus kaip mano Mama daro, nes kiek pamenu ten ji irgi labai daug kiausiniu deda. bus butinai isbandyta! dekui ;)

    ReplyDelete
  9. Aš turiu lengvą - tokį kaip kokone, tik manasis vadinasi Tetos Reginos obuolių pyragas ;)

    ReplyDelete
  10. Dekui Indre, ieskosiu ir tavojo! ;)

    ReplyDelete