Friday 14 January 2011

Paštetas ir Beatos knyga





Nežinia kaip čia taip įvyko, bet tikrai nebeatrasiu koks čia to pašteto ar 'uogienės' receptas..Gali būt kad pirmasis pagal J.Oliver vištų kepenėlių iš jo pernyksčio kalėdinio žurnalo... tad tik nuotraukom dalinuosi...che, che kaip paprasta....Beje labai smagu, nes dabar jau laisvai galiu valgyti paštetą, mmm, niam, niam kaip skanu...Vilniuje Bohemos restorane labai skanaus yra, žinau vieną asmenį kuris jo visada ten užsisako ;)

O čia nauja Beatos knyga, kurią užsisakiau per jos blogą, taigi atkeliavus iš už jūrų marių...Ne, tokios prabangos kaip gaminti iš receptų knygų aš tikrai šiuo metu neturiu, bet gi pačią knygą turėti yra labai malonu. Dar senis atnešė porą knygelių....pasidalinsiu kitą kart! O jums blogiečiai gero savaitgalio, sau aš tik pasilinkėsiu kuo mažiau lietaus, please!











2 comments:

  1. Dalia, aciu uz keleta nuotraukeliu is Beatos knygos, kadangi dar nebuvau LT neteko jos pavartyti, o cia nors akies krasteliu zvilgtelejau :)

    Tikiuosi lietus liausis pliaupes... nors pas mus irgi lyja ir +5 silumos 8)

    ReplyDelete
  2. Jo, pastetas - uber ales ;)
    Gerai, kad priminei, senai jau buvau Bohemoj, reiks nuvaryt. Anksciau tai vis istaikydavau pinigu gavimo diena ten nueit, dabar kazkaip kai centras toliau, tai...

    ReplyDelete